DAGENS OUTFIT..?

Ska vi börja med det kanske?

SÖNDAGKVÄLL

Gokväll :) Jag sitter här hemma hos mig i mitt vardagsrum, klockan är 10 och jag är supertrött. Har varit det hela dagen eftersom jag var tvungen att gå upp jättetidigt. Föresssten är jag konfaledare  nu! Woho. Happy me......... Pinsamt var det idag iallafall. Läs om det på min balla blogg! Imorrn har både jag och Sandra sovmorgon, börjar halv 10. aaasaskönt, fan vad jag ska sova! mmh. längtar. Skolan imorrn lär väl va chill som alltid. Och efter skolan måste jag till farsta och shoppa lite, ska försöka dra med mig Sandra dit. Min älskade lilla Sandra, nu var det två långa dagar sen jag träffade henne, i miss her! Skulle fan kunna bo med henne asså, skulle absolut INTE banga!

Iallafall, jag är lite hungrig just nu. Jag kan ju inte äta normalt just nu. Det jag kan äta är glass, barnmat, soppa o gröt. Idag provade jag på att äta makaroner, och det var.. wierd. Glass har jag ätit också, melonglass och vanilj med krossad choklad i. Sen inget mer. Men gooott var det. Alla som läser detta MÅSTE anteckna det. OK? :)

Aja. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag soooooooooova. lääääänge ska jag sova. mh mh mhhhhh :D

GONATT.

imorrn kmr kanske ett videoinlägg. who knows? ;)

TUNGPIERCING


DET HÄR FÅR DUGA

...än så länge. Lila är fint, visst? :) nu sitter jag här med madde. hon sjunger pingu :)
hejdå!
/m


NY HEADER

Ja, den som vi har nu är ju väldigt vintrig tycker jag. Bakgrunden när vi åker skridskor, eller vi står och kramas men iaf, vintrigt iallafall. Och jag tycker svart/vita bilder är vintrigt, och färg-bilder är sommrigt. Så nu ska jag fixa en ny. :)

/M

FREDAG IMORRN

Och vad betyder det? Jo, helg! Hela min helg är planerad. Imorrn ska jag va me madde, antingen sover vi här eller så sover vi hos madde. på lördag ska jag åka in till skanstull med mamma, madde och anna och pierca tungan. nice va? sen på kvällen ska jag träffa sofia, kajsa, vincent, teo och några. får se vad vi hittar på. på söndag är det sändningsmässa i enskede på morgonen, jag ska ju bli konfaledare. och senare ska jag typ va me angelica.

Min blogg har ny design nu!

/maria

SO

Alldeles riktigt, nu sitter jag i skolan, vi slutar snart. Vi har so, och vi är snart klara med vårat projekt om Tobak.
Jag måste börja skriva mera på våran blogg, men det känns som om jag har så lite tid.
Nu ska jag göra något annat. Diss! Haha nejdå.
Okej, nu ska jag sluta innan jag säger någe mer dumt.
Puss på er!


MARIA IS BACK ON TRACK

Jag vet att ni har saknat mig. Alla mina läsare. Typ flera miljoner. Idag är det .... vad är det? Tisdag är det! Och vi har haft tråkig temadag i skolan idag. Så jag, Sandra, Sofia, Kajsa och Fanny drog in till stan istället. Vi började med att käka på donken för vi va så hungriga. Vi satt på donken asalänge, och efter donken gick vi och köpte godis och jordgubbar, o gick o satte oss i soffan på pub och skratta o myste. Och dit kom Teo också. Vi gick och ställde oss i kön till ben&jerrys ståndet, idag var det minsann en gratis kula! Och inte missar vi ben&jerrys-älskare den chansen! Så vi stod där i typ en kvart haha... Efter vi fått våra kulor så åkte vi tillbaks till skolan och så var det lite skottlandmöte, eftersom vi ska dit i sommar. Det är som en språkresa. Nuuuu sitter jag och kollar på Desprate Housewives, and i love it.

På lördag ska jag pierca tungan!


 


A long time ago.

Really? Haha ja!

Idag har det vart en skön dag, i skolan. Sista lektionen såg vi på en film som hette Tretton!
Den var helt okej, faktiskt. Det var en ganska " vild" film. Om en tjejs liv, som förendras, pgs dem vänner hon börjar umgås med. Den är garanterat sevärd. Kan bli lite långtråkig ibland på vissa ställen.
Okej, vad har ni gjort idag?
Får hoppas på kommentarer, jamena. Vi har ju inte dirket rekord på besökningslistan..
Haha! Ha en skön dag på er. Och spana gärna in min egna blogg:
www.miisskiss.blogg.se


Puss!


PÅSKLOVET ÄR SLUT OCH SKOLAN HAR BÖRJAT

Hallådär! :) Mitt påsklov har varit grymt. Jag har varit med min lilla kusin varje dag. Och självklart har jag varit med min lilla Sandra älskling en dag också! (Dock hade jag ju träffat madde innan... hehehe) , och på Öland va de helt grymt. Hade jättemysigt med släkten. Och fredrik ;) Underbart vädeeeeeeer också! På söndagen när jag kom hem från öland så träffade jag angelica på kvällne, och sov hos henne. mycket roligt :) vi kollade på patrik 1,5 med hennes mamma, låtsaspappa och extrasyster typ, myyysigt! :D älskar den filmen :) på måndagen åkte vi till farsta och solade, fick LITE färg :) sen på måndagen kom min syrra susanne o hennes pojkvän tobbe på middag hos oss. mysigt :) och idag vare skola, och min andra storesyrra emma o hennes boyfriend jonatan kom på middag. mycket trevligt det med :) va me dom hela kvällen, älskar det. imorrn ere skola igen o ja ska till tandläkaren efter :( Usch, ..

CIAO !  /MARIA


PÅSKLOV FAKTISKT

Jo jag håller med Sandra, usch och fy på oss. Fast mest på Sandra, för hon skriver ALDRIG inlägg den jäveln! :O Vi som har så ooootroligt många läsare! :O Iallafall! Nu har vi ju påsklov och de e jävligt nice. Jag ska berätta lite om mitt påsklov. Det jag minns.

Fredag:
Skola, sen började då påsklovet. Ja, den kvällen var då familjens utegrillnings-premiär! Det va gryyyyymt gott, mumsmumsmums... Den kvällen var jag bara hemma och såg på tv med mamma och pappa. Otroligt mysigt.

Lördag:
Jag mötte min älskade vän Stoffe i medis, så tog vi en promenad till Zinken där vi träffade Madde och Natta, och sen Herulf, Stefan och Jenny. Vi åkte lite och sen gick vi till ett berg i Zinken, med jättefin havsutsikt på fina Stockholm, älskar att bo i denna fina stad! Vi hade picknick, hade med oss filtar, lite pastasallad, godis, trocadero och annat gott. Sen kom Moa, Emma, Jonna och Stella också. Vi hade det grymt mysigt i solen! Efter våran lilla picknick så drog jag, Madde och Stoffe hem till Madde och hoppade på hennes stora studsmatta, vi hade det mycket roligt. Så sjöng vi singstar och lite annat kul. Jag sov hos Madde denna kvällen.

Söndag:
Jag vaknade upp hos Madde, vi åt lite frukost och sen fick vi en kick att åka till IKEA och äta köttbullar. Och det gjorde vi såklart, vi var där i flera timmar. Åt massa köttbullar haha, och där träffade vi Teo och hans moder. Vi fikade lite med Teo, haha. Sen träffade vi på min syster Emma och hennes pojkvän Jonatan där. Släktträff på IKEA :) Sen åkte vi hem, jag till mig och Madde till henne. Seeeedan mötte jag Teo och vi begav oss till Madde, och där kollade vi på film (high school musical, TEOS IDÈ! dock var det en bra idé, för jag älskar hsm!) och sen drog Teo hem, och jag sov hos Madde igen! Mycket mysigt :) Jag tror att vi spelade Crash bandicot spel denna kvällen, roligt.

Måndag:
Vaknade upp hos Madde igen, vi åt korv till frukost. Inte så gott :) Så studsade vi lite studsmatta för att vi tyckte det var mycket roligt. Efter frukosten åkte vi till Zinken och träffade Teo och hans coola kompisar. Höhö... De va rätt chill :) Så va vi me dom typ hela dagen. Senare åkte jag hem, åt middag, och sen gick jag och mötte min lilla Sandris som jag saknat jättemycket för vi hade inte setts på tre låååååånga dagar. Vi va på hörnet lite, chillade, sen gick vi hem till mig och såg på typ vinjetter som några i klassen spelat in med UR, från när jag gick i sjuan (typ två år sen), HAHAHA! Gullig jag va. Sen såg vi på Madagaskar 2, och så sov hon hos mig!

Tisdag: Jag och Sandra bara chillade hos mig. Jag städade mitt rum (DUKTIG JAG ÄR!) och sen när Sandris gått hem så målade jag (vi håller på att måla skåpluckorna i köket). På kvällen åkte jag till Sockenplan och mötte Madde, Stoffe och Mr D, och vi satte oss vid ett bord nånstans och rökte vattenpipa, sjöng o skrattade. De va sjukt kallt ute på kvällen asså! Sen gick jag och Madde hem till henne och spelade lite kort med hennes bror (min kusin) och så sov jag där.

Idag (onsdag): Så har jag varit med Madde hela dagen. Vi gjorde våfflor till frukost, asagott! Nu är jag bara hemma, och ska packa om ett tag, eftersom jag åker till Öland imorrn. Madde åker också dit :) Vi har landställen där båda två, bredvid varandra.

JÄTTEROOLIGT LÅNGT INLÄGG SOM ALLA ORKAR LÄSA, BYE!
/MARIA

Usch och fy på oss som inte har...

... lagt in ett inlägg på länge! Det ska det minsann bli ändring på.
Kan de vara för att vi är för upptagna med våra egna bloggar:
http://miisskiss.blogg.se och http://mariuas.devote.se

Vad tror ni?

Jaja. Dagen för mig (sandra) idag har inte bestått av så mycket bara, lite spild mjölk och städning.
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Xoxo/ s

RSS 2.0