BTW!

Måste bara skriva, anledningen till att Sandra inte skriver så mycket i bloggen är för att hennes data har fått virus, så hon kan inte logga in. Och en sak till, ingen har dött av lite kommentarer!

Tips!

Jag ska tipsa om en bra blogg. Nämligen min egen. HAHA, lite egenkär sådär. Nej men kolla gärna in den, tryck bara på bilden här nedanför! :)

/MARIA

Marias lördag

Jag spenderade lördagen till en början med sandra, sen vid halv 6 mötte jag min kusin madde. vi åkte till farsta och solade solarium, härligt, lite färg har jag fått! sen åt vi middag på donken, höhö :) gött. senare hade vi INGEN aning om vad vi skulle göra, så vi satte oss på tunnelbanan och ba åkte. åkte mot stan, och ingen ville träffa oss, eller ingen kunde typ, HAHA mobbade. sen ringde vi fredrik, och så bestämde vi me han att vi skulle åka hem till han i nacka, o så bytte vi tunnelbana o började åka tillbaks. men såklart så smsar han o säger att vi inte kunde komma dit ändå.. suck. men sen fick vi den braiga idén att ringa nick, och så åkte vi till tullinge och spenderade kvällen med nick, oliver, oskar, david o viktor. trevligt :) hade faktiskt kul&mysigt :) älskar min lilla kusin! (eller vadå lilla.. hon är bara tre dagar yngre än mig.. haha!)

Idag så fyller en annan kusin år, maddes lillebror micke, han fyller 14 år. grattis kusinen! så om en timme ska vi hem till dom och fira honom. då ska jag och madde även söka in till talang, skriva in de där formuläret på tv4.se. hoppas vi kommer med, haha skulle vara grymt roligt! så nu ska jag fixa mig. hörs senare! puss



1. Min älskade vovve!
2&3. jag! (lite egopics är alltid bra!)
4&5. Jag & Sandra!
6. Sandra älskling!
7&8. vi är alltid normala
(klicka på bilderna för att se dem större!)

gomorgon

hej. hejdå

KLOCKAN 3.15


Tjaaba, sandra här.

idag har det vart en asnajjs fredag, dagen började med skola vilket inte var så kul, men en sak var rolig att det låg en bajskorv ( från en människa) utan för dörren till matsalen. Hahaha det visade sig vara en typ snubbe som bor vid det där hemmet för ja.. lite udda personer, där brevid dagiset, iallafall den gubben hade som sitt lilla problem, ja han gick runt och bajsade utomhus på allmänna platser, ahah det var lite kul. Ëfter det skulle jag och tjejjerna ha fest hemma hoss nån men så blev det minsann inte, utan det blev till slut såhär:

Jag åkte på teater, innan dess fikade jag med Daniela köpte chailatte, sen kollade vi på ett par skor på scorett som jag ska köpa, världens sötaste ( lägger in bild sen) skor, ja så dem blev jag lite kär i faktiskt, eller inte lite utan faltiskt jävligt mycket. Iallafall efter det så hade jag brottom till Maria, sen så träffade vi Sofia, sen åkte vi till medis och tog ut pengar, sen så gick vi och åt på TACO BAR, yummmmie! så jävla gott! sen så åkte vi vidare till RÅDMANSGATAN för att spela LAZERDOME så satt vi där och väntade på att dem som spelade skulle spela klart, sen så hade vi inga motståndare, (det ville vi ju ha) men vi var så taggade på att köra igång så sket NÄSTAN i det, nej men efter att vi ringt runt till folk, och alla DISSAR oss så ringer det dit till killen som jobbade där, det kommer allså några killar ungefär vid klockan 8, då blev vi glada ska ni tro! Så vi hade äntligen fått motståndare, vi väntade på dem och sen körde vi igång! Sjukt Kul och inte alls så dyrt, eller inte billigt men inte svin-dyrt. Vi sprang runt och skrek och sköt varran typ VÄLDIGT mycket, haha nej men vi failade totalt, men killarna vi körde med tog det typ ganksa seriöst, men dem var snälla. Så det var AS-KUL sen blev klockan kanske, jag vet inte 10? då bestämde vi att ja skulle sova hos maria, så vandrade hem till mej och hämtade pengar till BEN & JERRYS och hämtade lite saker att sova i, senare så gick vi till HEMMAKVÄLL och köpa HALF BAKED ben&jerrys glass, yuummmiie!
sen så vandrade jag och maria hem till henne igen, och jusste innan vi gick till mej så försökte vi trampa igång marias moppe, vilket inte gick så bra.
Sen när vi var hemma igen satte vi oss vid varsin dator (laptops) sen så chattade vi lite och lyssnade på musik. Senare så började MARIA tjata om hur jävla trött hon var, sen så chattade vi lite till ochh lite till och lite till, sen gick maria och tvättade bort sminket och sa att hon skulle somna. Ja och efter typ 5 minuter så ligger hon där vid soffan sovandes, konstigt hon som tydligen "aldrig" brukar vara, haha så sov hon nästan som en stock. Sen vaknade hon igen och stängde av datorn,greppade en filt och en liten liten kudde, sen som sagt sov hon igen, och nu sov hon som en stock, kan jag säga. Så nu sitter man här och lyssnar på vad Maria mumlar för något, hon som sa att hon pratade i sömnen ibland, hon pratar  ju fan hela tiden, xD hahaha och sen har hon en snarkande hund kan jag också passa på att säga, men nu ska jag soova :D

Gonatt

xoxo
saandra.


Magi!


Det är så himla roligt med massa olika former av videoinlägg i bloggar tycker jag
kan tycka att det blir lite långtråkigt annars. och eftersom jag och sandra är så roliga så blir det mycket sånt här i bloggen.
de gillar vi, va? :)

Sandra sjunger


Här är min älskade Sandra som sjunger "Gabriellas sång" på Stjärnskottet
Hon vann såklart, grym som hon är!

Tacobar!

Ikväll så drar jag, Sandra och Sofia till tacobar. Vi kommer kanske köra laserdome efter, eller så går vi på bio, får se hur vi gör! Känner iallafall på mig att kvällen kommer bli rolig! Puss /M


Skola

Nu är det maria som skriver här. Vi har precis fått rast, har haft no läxförhör och så nyss så hade jag msp, vi nior håller på o skriva vårpjäsen (vi går i en dramaklass), men idag så satt vi bara och snackade istället.

snart har vi drama/musik, sen musik, då jobbar vi nior med musikalen. höhö. sen lunch o sen bild sen SLUUUT. efter skolan ska jag nog åka till farsta och sola, för jag är så blek :( senare ikväll så blir det ingen fest, utan vi flyttar det till nästa helg, istället så ska vi åka in till stan och käka på tacobar! mums! vi får hoppas att kajsa följer med också, för hon gick hem för hon va sjuk. typ alla är sjuka nu :S jaja. ciaociao

 

Sandra här.

shuuue  saandra här, idag är det fredag och det är najjs, jag hade inte pallat med en till skoldag känner jag!
jag ska nu fixa en ny design på bloggen, en så länge för sen måste vi få tag i någon som kan fixaen fin och unik design åt oss!

Jaja maria har msp, (mordärnaspråk)  och jag har sveska, och jag jobbar med intervjuer med BOLIBOMPA, haha x)
tyckte det var lite kul, haha.

Ikväll ska jag typ haha "umgås"... med mina vänner, men jag vene om det blev ngt, men vi skulle typäta på TACO BAR, fan vad gott! Hoppas det blir av, nu när jag är 100 kronor rikare så skulle vi faktiskt kunna göra det, har redan spenderat hela min månadspeng, i globen... ajaj.  Jaja jag står väll ut, idag är det teater också.. jusst ja.!
Innan ska jag fika med Daniela,:D


Kulkul, nu dampar FRITIOF -.- att jag måste andvända datan till skolarbete.

Oj..

oj, långt inlägg jag skrev. sandra med för den delen.
mindre roligt att läsa :O
kortare inlägg, lovar! massa videoinlägg kommer komma upp här, ni ska bara veta!
Puss igen!
/M

Det här är vi!


Halva sandra & så har vi mig
här var jag väldigt trött, hade inte sovit på över ett dygn.
imorrn kommer nog mer bilder! :)

Andra inlägget!

Gokväll, Maria här! Klockan är 00.05 i just denna sekund, och jag sitter och pratar med Bennie och borde egentligen läsa noläxa som vi har prov/läxförhör på imorrn. Men jag har ingen inställning till det just nu faktiskt så tyvärr för mig. Imorrn är det fredag, och vissa vad? FEEEEEEEEEEST! ska bli fetanajs! Jag, Sandra, Kajsa och några andra brudar blire, ska bli riktigt roligt faktiskt. Fast först är det skola, och sista lektionen är bild, slutar halv 2, SKÖÖNT! ska nog åka till farsta och sola faktiskt, sandra kanske joinar mig?

sen på lördag ska jag träffa min älskade kusin madde. o på söndag fyller hennes lillebror, alltså en annan kusin till mig, år, så vi ska åka hem till honom och fira honom. Mys!

Idag har jag bara varit i skolan, inte så lång dag, och sen efter skolan så åkte jag till farsta, köpte en jätterosa och skön sportbh, eftersom jag ska köpa kort på friskis&svettis! :D najs va? jag ska gå ner minst fem kilo, nej, mer, 8 kilo ska jag gå ner. Och så ska jag få muskler, för jag ska bli stark i min kropp så jag slipper smärtor när jag blir äldre (gammal asså). ska bli riktigt roligt :) sen åkte vi och hämtade min lillasyster. så har jag inte gjort så mycket mer ikväll, bara chillat.

föressten, som en liten rapport från sandras inlägg här nedanför, jag har tagit ut sandras hundralapp så den ska hon få tillbaks! och det va inte bara från ben&jerrys... de va från burger king också HAHA! mums.

aja, tänkte fixa lite med bilder o sånt i bloggen på mig o sandra nu, så ni får se hur vi ser ut!

PUSS!
/maria

LYSTRING!

Heej, detta är Maria Lejdestads och Sandra Kellermans nya blogg, vi hade en blogg förut men vi dissade blogspot.com!
Iallafall, så är det här våran nya blogg som vi kommer att börja skriva intressanta saker på.... för de mesta iallafal x)
 

Idag har det bara varit en enkel onsdag, eller hela dagen har inte gått än men snart är dagen slut, klockan 12 så ska klassen träffas vid konsum i gubbängen, vi ska nämnligen se en typ "pjäs". Vi åt nyss äcklig lunch, Köttsoppa eller var det nu var, jag sandra fick bara i mej typ två små potatisbitar!
Ja, maria sitter och gluttar på bilddagboken, som alltid.  Vet ni vad? maria är skyldig mej 100 kronor, haha efter alla BEN&JERRYS som vi har köpt, gott gott, den sista sorten jag år var Chunky Monkey, så jäävla god.

Jag orkar inte skriva mer, men snart ska vi få en finare design på bloggen, det ska bli kul.


Om ni har lust att läsa några av våra gamla inlägg så heter bloggen: ttrocadero.blogspot.com

Men nu ska vi dra, hejdå

XOXO
sandra o mariia.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0