APRIL IMORRN FÖR TUSAN!

Ja, så är det! Lurifaxdagen, inte sant? Jag har minsann ett litet bus jag ska göra på mina vänner! Hoppas det går undan o att dom inte är medvetna om att det är 1 april. I två dagar har vi haft temadag i skolan, sjuor o åttor om typ framtiden, och vi nior hade om sex o samlevnad. har varit roligt o chill faktiskt :) hoppas sjuorna och åttorna har haft det bra också. Men imorrn kommer jag tillbaka, MOHAHA! Nu sitter ja ba o kollar på top model, gamla avsnitt. Ikväll är det ju desprate housewifes, och de e sandra som har fått mig beroende, haha, gillade det förut men nu är jag beroende. :)


ONCE IN A LIFE TIME!

Ja rubriken stämmer ju helt klart! Jag skriver nästan aldrig, men nu kommer ändring på det!
Idag har/hadde jag ont i magen. Så typiskt när det är så fint väder, även om det är snö.
Hoppas att det försvinner snart, för jag drömde inatt att det var vår-sommar ute, och solen lös och jag hade bara shorts och en tee-shirt på mig. Så underbart! De kommer antar jag, men jag vill ha det NU NU NU!

Nu ska jag kolla kenzas, sen bre mackor.

Spana gärna in min blogg: http://miisskiss.blogg.se 


NU TAGGAR VI TILL FARSTA

snart kommer sandra hit, så åker vi till farsta, hon ska köpa en fransväska (som jag kommer sno... hehehe!)  och jag ska köpa lite smink, men vill köpa någon tröja också. lalala... ville ba säga de :D PUSSELIPUSS


SÖNDAG IGEN...

Man måste ju lämna lite spår efter sig även fast ingen läser bloggen, eller typ några få... haha. Aja, såhär har min helg spenderats. Var ju ledig i torsdags så räknar det som en helgdag nu...

Torsdag:
Efter skolan åkte jag hem, sen bestämde jag med angelica att jag skulle sova henne den kvällen. så efter middagen åkte jag hem till henne, vi bakade kladdkaka, kollade tv, flummade och hade fett roligt. fick låna angelicas fina lila converse också :)
Fredag:
Vi vaknade båda två vid 8, fett creepy båda vakna exakt samtidigt haha. Låg och kollade tv, sen så åt vi, hade lite hemmaspa och kollade på "mio min mio" och sen "music and lyrics", grymt mys! Sen chill där hos angelica hela dagen, o så fixa vi oss, lockade varandras hår så vi blev skitsnygga !:D Sen åkte vi till tallkrogen, hon skulle träffa elvira och jag skulle hem o käka, o sen träffa några brudar från klassen. Vi var hemma hos wilma och hade det jätteroligt. de va jag, sofia, sanna, kajsa, wilma, saga, fanny, daniela och sofia vq. mysigt värre måste jag säga :) sen drog vi hem runt halv 12.
Lördag:
jag vaknade vid halv 12, så åkte jag till länna med mamma och anna. vi va på bauhaus, köpte färg (ska måla om luckorna i köket) och lite andra saker. sen letade vi converse till mig, ååh hittade ingenstans i min storlek, jag ville ha antingen lila (som angelicas :D), vita eller rosa. och jag behöver i storlek 35½, trodde jag... sen åkte vi till farsta, letade överallt, sen hittade vi ett par rosa (I STORLEK 35!) i en affär som jag aldrig skulle ens fått tanke o kolla i... haha jaja, snygga är dom iaf! Efter maten kom angelica till mig, vi åkte och mötte fredrik, eric och tobbe i stan. sen gick vi hem till sanna, där sofia, kajsa, wilma och sanna (ofc xD) var. va lite segt från början men sen spela vi twister, haha sjukt roligt ju. sen kolla vi på en aaaasläskig film, hahah alla vi brudar skrek hahah xD sen gick vi till donken och käkade, haha najs. sen vare en bil som förföljde oss, dom fråga om vi ville hoppa in i bilen o allt, scary -.- hahaha. aja. sen taggade alla hem, ja o angelica gick till mig :) vi kolla på hsm 3, fast vi somna typ fort som fan haha (a)
Söndag:
baaaaaaaaara chilldag med angelica! inte mkt o säga haha (a)

/MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

IDAG ÄR DET SÖNDAG

och jag tänkte slänga in ett inlägg medan sandra fixar iordning sig för natten. blir typ aldrig uppdatering här, menmen. imorrn börjar vi 9.35, skööönt som fan! :) sandra kom hit till mig typ vid 10 eller ngt, så har vi flummat o spelat spel o kollat film typ.. haha. nu lär vi kolla tv ett tag sen sova. imorrrrrn blire plugg, för min del iaf. för på tisdag har vi prov i islam. de kommer gå galaaant.,... hoppas jag :) aja, sandra e väl klar när som helst så ja tänker stänga av datan nu. PUSS /M


ja, jag lovade ju typ!...

...  att slänga in ett litet inlägg senare, och ja, nu är det senare. nu är det iförsig bara maria som skriver, sandra är hemma hos sig och fönar sitt hår och ska sova, vilket jag också vill göra. sova alltså, har inget större behov av att föna mitt hår nu, haha! :)

jag har bara varit hemma ikväll och läst min bok som jag ska läsa ut nu ikväll. jag gillar att läsa, och jag läser snabbt, men när jag vet att jag har tidspress på mig (ikväll och imorgon på dagen) , då typ.. vet jag inte, jag hatar att vara tidspressad! Som tidigare nämt så har vi en bokrecension/författarporträtt som ska lämnas in nu på fredag. och det hade jag helt missat, jag trodde de va fritexten som skulle lämnas in nu och bokrecensionen om några veckor, men icke. Bokrecensionen ska in på fredag, och jag har inte läst en bok ens på senaste tiden. Läser iallafall nu "Brunstkalendern" , av Emma Hamberg, den var lite seg i början men nu börjar de likna nåt, haha... Den är typ 415 sidor och jag ligger på sida 70. Haha.. I know!

Aja, jag har inte tid med datorn just nu. Ska vara jätteduktig och stänga av datan nu. Puss!

/guess who...? :)

I DATASALEN

Shoo! Nu sitter vi båda i datasalen här, skriver ett inlägg tillsammans som vi inte brukar göra så ofta, haha. Har svenska nu, dubbeltimme och har lunch typ om 40 minuter. maria jobbar med sitt tal som man ska visa upp för klassen, och sandra jobbar med bokrecensionen som ska in på fredag. vi är så duktiga så! jaja, tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg! Hörs nog sen, puss!


Snabbis

hej, vår lektion har börjat så jag ska sätta mig nu, väldigt snabbt inlägg, skriver mer senare

Pusshej
/ S


VARFÖR ÄR DEVOTE BÄTTRE ÄN BLOGG.SE

Jag är bara inne på dag 2 på min devote-tid eller vad man kan säga. och redan har jag kommit på en jädrans massa grejer som är bättre med devote än blogg.se. Tänkte dela med mig lite av det.

♥ Man får fler besökare, JÄTTEFORT! Det är verkligen sant! 
Men det är ju inte samma sak på blogg.se, det är ju inte lätt alls att få besökare på blogg.se. Inte för de flesta iallafall.

♥ Det är mycket mysigare än blogg.se, känns mycket hemtrevligare och ja, allmänt mysigare bara.
Men blogg.se är ju faktiskt hur tråkig som helst. Visst, den är rätt simpel och är ju inte jätteful kanske, men asså det är verkligen inte samma sak, man känner sig faktiskt inte lika "hemma" på blogg.se som på devote. och ändå har jag bara varit där i typ en dag!!

♥  En sak som är extra bra, det är att det är hur lätt som helst att fixa header och bakgrund och så, bara ladda upp  bilder och sen fixa hur lätt som helst.
Och hur komplicerat är det inte på blogg.se? Okej, när man väl kan det så är det väl lätt, men de e ju inte lättast o lära sig. Såklart kan man ju ha en såndär vanlig tråkig design som redan finns som grunddesign, men det är ju rätt tråkigt tycker jag.

♥ Hela devote är sjukt enkelt o lära sig!
Okej, blogg.se är inte svårt o lära sig de heller, för de e inte så mycket att lära sig. Men devote har mycket mer att erbjuda, mycket roligare.

kort sagt, jag tycker faktiskt att devote är bättre och roligare än blogg.se

NU BÖRJAR DET ORDNA TILL SIG

... Med min nya blogg! Jag trivs faktiskt redan mycket bättre på devote än på blogg.se! Men blogg.se kommer ju alltid finnas i mitt hjärta! haha, nej, skämtosido. Kanske får jag med Sandra och den här bloggen till devote också. Man får mycket mer läsare direkt, märkte det bara igår liksom. På min vanliga blogg brukar jag ifs inte ha så många besökare där heller, men runt 30 varje dag kanske. Igår och idag på devotre, har det varit runt 60. Okej, kanske för de står någonstans att de e ny blogg, men ändå. Nu när jag tänker efter kommer jag på massa mer nya roliga saker som finns på devote och inte på blogg.se.... hm, ska nog göra en lista i nåt inlägg här framåt kvällen, eller så blir de direkt efter detta inlägg. Jaja, får se. Kan ju passa på och säga att det var lilla jag som pusslade ihop headern vi har nu på bloggen, haha! Tänkte att det skulle bara vara en tillfällig men vi kan ju se hure blir me de. Nu ska jag iallafall fixa headern på sandras blogg

/maria

NY HEADER

Vilken fin header vi har fått va?
Suuper fin, vet inte riktigt vem som har fixat den, om det är maria eller någon annan, men någon är det iallafall, och tack till dej. Dagen idag har vart bra, och no stress. Imorgon är det tisdag och vi har fortfarande praktikanten Mårten hos oss, det var kul det vi gjorde på dem sista timmarna idag, Nån "maffia" liknande sak höll vi på med och det var faktiskt riktigt kul. Jag har precis fixat tvätten, och snart ska jag fixa lite på mitt rum, och senare dricka te.
Btw, en ny Ben & Jerrys smak har kommit, jag har dock inte smakat den men det dröjer nog inte länge till.
Nu ska jag pyssla med en outfit, sen somsagt städa i mitt rum.

Pusshej
/ S


MARIA HAR NY BLOGG, PÅ DEVOTE!

Jag har flyttat min blogg till devote.se,  så besök den!


 

klicka här

Söndagsmorgon

Jag vaknade klockan tolv imorse, det var skönt att få sova ut den sista dan innan skolan.
Jag behövde det verkligen, idag så har det inte hänt något särsklit, ska snart fixa mej iording och kanske bege mig till stan, alldeles själv? är inte riktigt säker än, men vi får se hur det blir med det.
Jusst nu at the moment så läser jag lite bloggar, förd de mesta tråkiga, och pappa håller på och borrar så jag blir helt galen. Nu ska jag nog sminka mej lite, eller iallafall gå ut en stund i den fina solen, visst blir man glad när man vaknar och så lyser solen i ögonen? Underbart, tycker jag, nu kunde det gärna få vara sommar, eller iallafall vår.
Hoppas den kommer snart.
Nu ska jag dra, ha det bäst

Pusshej
/ S

FÖRSTA MARS

Nu är det mars, och fortfarande är det vitt ute. Uschusch, jag tycker det är dags för våren att komma nu! Fast solen försöker faktiskt komma fram då o då, som nu, men snön förstör ju! Menmen.  Jag sitter och lyssnar på en skiva som jag lyssnade på när jag va typ 7 år, hahahaha,så roligt att höra låtar som man tyckte va coola o bra då! WOHO!

/maria


SÅHÄR GÅR DE NÄR MARIA FÖRSÖKER FIXA HEADER

Haha, jag är verkligen SÄMST på bloggdesigner o fixa in de o så bloggen. Men jag håller faktiskt på att lära mig, det har iallafall blivit en förändring från den lilla mini-bilden som blev där uppe jämfört med nu, haha. jaja, snart ordnar de till sig, annars får vi ta hjälp från någon annan. aja, snart kan jag!


fast ni har väl inte glömt min egna blogg? :) tryck på bilden så kommer ni dit på direkten!

RSS 2.0