LALALA

Melodifestivalen suger iår, förutom HEAT och Måns. Ville bara säga det.
/MARIA

irriterad

gomorgon, maria här. känner att jag är jävligt irriterad men orkar inte ta upp de här i bloggen. suck. aja, idag ska jag bowla med min familj sen vet jag inte, skulle ha träffat angelica men det blev inte så, de blir nån gång i veckan istället. ååååh. saknar sandra redan, hoppas hon mår bättre. vilket jag gör idag iallafall.

ciao /MARIA


maria har namnsdag

säg grattis, för jag har namnsdag! :)
m

HAHA


i know, ljudet är konstigt ibland. menmen !

mindre bra

gårkvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. tänkte ju ha lite tjejmys o sova över på fridas vind, men så blev vi utskickade därifrån o så ah... alla va inte fullt nyktra om man säger så. jag va dock nykter men jag blev jävligt stressad o allt. slutade med att sandra o ja gick hem till mig o sov, o alla andra gick hem till sig. varken jag eller sandra mår bra idag, sandra o hennes stackars mage som e känslig för stress, jag tror min mage också är det lite. plus att jag har något jävla ätproblem, mår skitilla  när jag har ätit. jaja, careface. ikväll ska jag hem till angelica och sova hos henne om jag mår bättre. annars blir de hemmakväll me lets dance, haha. aja, hoppas ni får en bra fredag. puss


Chicka Chicka

Hejsan, ni såg vårt förra inlägg, haha vad vi skrek, och skrattade säger jag bara. Så rösta rösta.

Imoorgon ska vi ha en fin liten kväll med tjejjerna, ska bli naajjs.
Jusst nu sitter jag och fotar lite med anna sötnosen!.
Jag och Maria har fotat suuper mycke, med hennes lilla systemkamera.
Kuul.
Jag väntar fortfarande på min nya design på min andra blogg: www.miisskiss.blogg.se
Saga är lite seg måste jag säga, eftersom att jag skickade in min ansökan om design den 20:de.
Jaja, får väll hålla hoppet uppe, och fortsätta att vänta.

Jag ska bege mig hem om en halvtimma!
Tiden rinner föörbi, vill stanna men icke då, jag ska sova borta, imorgon ( torsdag) och FREDAG till lördag.
Ganska mycket, jag får se till att inte stressa för dåå vet ni vad som händer.
Magen krånglar, och det vill jag minst på hela jorden.

lite mer bloggan¨de och fina outfits kommer senare,

Puss

/ S


vi har skrikit i webbcamen för att vara med i grönalunds nya attraktion "insane"! länk kommer snart så ni kan rösta på oss!

 

BEDTIME STORIES

Vi båda trodde att den skulle va bättre än va den var, men den var ändå bra iallafall. Riktigt rolig på vissa ställen, men ibland lite segt faktiskt. jaja, den va bra iaf! värd att se. vi köpte varsin heliumballong efter, och inte för att bara titta på, utan vi andades självklart in heliumet och pratade, hahaha så roligt! Så har vi inte gjort så mycket efter det, bara suttit hemma hos mig och chillat och skrattat och tagit en massa kort på oss! roligtroligt.  kommer in bilder sen ! :)
PUSS! /M


BIO

Hej! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Jag ska dra och möta Sandra snart, vi ska till heron och kolla bio som sandra sagt och kolla på bedtime stories, har hört att den är rolig så man får väl hoppas på det bästa! Senare har jag inga planer. Får se! Hörs sen, Puss!


/MARIA

singstar

Nu sitter vi här hos mig ikväll och har våran såkallade fettiskväll! Kajsa är även med, mysigt värre! Vi har köpt en stor ben&jerrys (som är uppäten för längesen..) , en påse chips, en påse hjärtan (såna där chipsgrejer typ), massa godis och så har vi druckit två flaskor läsk redan, haha, ja, tjockisar! :) vi sjunger singstar just nu, så jävla roligt! fast jag känner faktiskt att jag börjar bli trött. jag börjar fan bli som en gammal tant, blir trött o vill sova tidigt och går upp rätt så tidigt på morgonen. (okej, gårdagen och morgonen idag är undantag, haha!) ,

sandra de äckelbaaaarnet värmde nyss en billys panpizza, som hon sitter o äter på, och SMASKAR SOM FAN. usch. jag får lära henne lite vett, sitter och skriker på henne att hon ska stänga munnen. hahaahah! :D nejdå, men ja älskar det lilla livet ändå! :)

Mooorniing.

Heeeelu alla sötnosar.

Idag kommer det bli en bra dag känner jag, jag ska nämnligen sova hos maria ikväll igen.. Naaaaajs.
Vi ska ha väärsta fettiskvällen :)

på tal om fettiskväll, så är det väll imorgon fettisdagen ?
Hahaha jaja,

Snart ska maria ha datan, då ska jag go på tv!
sådetså.
Inatt har jag sovit gottt, marias säng är nämnligen himmelsk, i promise,

Anyway så ska hon ha datan nu så jag skriver mer senare.
Ska hem en sväng nu på dan också.


Så nu ska maria ha datan

Ha en trevlig morhgon,/ förmiddag.

/ S


Godmorgon?

Tjuhue! Klockan är 04.10 på morgonen och jag tror att jag och maria ska gå till sängs, ahah


Jag somnar snart, seriöst så orkar inte min ögon vara öppna längre, maria är typ pigg?!?

Aja skriver mer imorgon, puss hejdå

Love u


snöbollskrig!

tja igen, maria här! :) vi gick ut o mötte kajsa, sen plingade vi på sannas dörr o frågade om hon ville komma ut me oss. o javisst ville hon det! och så drog vi med matilda och frida också, och så hade vi snöbollskrig och sprang runt och lekte som små barn, haha det var jätteroligt! :) köpte powerkings & redbull så vi blev lite hyper, haha! :) nu är vi iallafall hos mig, har inte gjort så mycket, flummat o skrattat, och sandra har sjungt!


hej och hejdå!

Shoo! Nu är det vi båda som skriver här! Har precis varit i farsta, maria köpte stentvättade jeansleggings, och så köpte vi varsin chailatte och middag på donken! mycket roligt som vanligt! :) vi ska ut som en stund och träffa kajsa. hörs sen! pusssss

marias söndag

Gomorgon! Visst är det trevligt att sandra har blivit aktiv i bloggen igen, heja hennes internet! :) Idag vaknade jag typ runt 10 halv 11 som vanligt, låg o drog mig i sängen ett tag. skönt som fan! sen gick jag upp och drack lite te som alltid. är nog lite beroende tror jag. så idag har jag bara suttit hemma än så länge, vid datan och tvn. nu tänkte jag fixa mig fort som FAN, för jag och sandra ska till farsta, tänkte köpa jeansleggings. så nu måste jag skynda mig, PUSS!


Önskeoutfiten

Tjuhue

Dagen i dag har vart väldigt bra, hittils.
Idag ska typ emma sova här (tveksam) nej men vi bestämde typ det, men hon var typ osäker.

Idag har jag gjort:

Vaknade halv tolv, gick upp satte på mig morronrocken, sen gick jag ner och år fruukost, efter detså satte jag mig vid datorn, sen så chattade jag med anton, sen så pratade jag med Ewelina på facebook, sen så  skulle jag och sofie ut och jogga, det var snöit och inte alls kulm + att jag har VÄRLDENS SÄMSTA KONDIS, så sofie mobbade mej, sen joggade hon hem och jag gick....
Hemma, in på datan chatta med mariia, älksliing sen lunch, sen data och nu chattar jag med maria.

Det var min dag hittils.
Och nu ska jag lägga up min dröm outfit:
Enjoy



Ha en bra dag,
/ S


TRALALA

hejhejdå


Sandra här

Gokväll

Första inlägget på väldigt väldigt länge!

Men kvällen har vart bra, och jag känner mig väldigt bra jusst ikväll, dont know why, i just do!, alltid trevligt.

Aah, snart får min lilla blogg: miisskiss.blogg.se en fin ny design! Äntligen säjjer jag bara.

Jusst nu sitter jag och chattar med mariia piia, haha mariapia ska jag börja säjja!
Kollade på melodifestivalen ikväll, och jag är glad att EMD och MOLLY gick vidare till final, Nu kollar jag på om en pojke för typ 836 gången,  den börjar bli väldigt tröttsam, men den är så enkel och mysig på något underligt sätt.

Anyway så är jag astrött, funderar på att snart gå och lägga mej även om jag ickke orkar tvätta bort mej sminket osv, men ett måste är ett måste.

Gonatt

fixad design

jag har fixat designen lite.. eller.. ah, jag fick en ny design av min vän amanda på min egna blogg, så kopierade jag allt och bara ändrade bakgrunden och headern. bakgrunden blev väl helt okej, inte så jätterolig men bättre än innan, men headern.. vadfan hände? nej såntdär kan jag inte. de får vi ta hjälp med, att fixa den där jädrans headern. menmen, bajsbajs.

/M

glad alla <3-ans dag


Vi lever!

Ville bara säga att vi lever! Dock har vi inte tid / lust / möjlighet att skriva här... Som sagt, Sandras internet är kaos o de har fortfarande inte fixat sig, tror hon har virus eller något i datan. och jag har bara inte tid o lust till o skriva här, haha. men finns ju sååååklart på min andra blogg där jag uppdaterar nästan varje dag, med bilder och allt möjligt. Så, ville bara säga det! Puss!


Ikväll är iallafall myskläderna på, utgång blir det imorrn istället!
ibland behöver nog alla en hemmakväll med lite ben&jerrys, läsk och let's dance med föräldrarna!
love it!
men aja, ha en bra kväll! /Maria

NP

Hej!
Jag har precis gjort NP (nationellt prov) i svenska c, uppsatsdelen. Det gick asbra. Nu sitter jag här själv i klassrummet, Sandra och dom andra är i datasalen, och alla nior taggade hem men det pallade inte jag.

Slutar runt halv 2 idag, då ska jag hem, sen nån gång vid typ halv 4 så ska jag och min älskade kusin madde åka in till stan och gymma. Första gången vi gymmar tillsammans, ska bli roligt! Sen ikväll är det danskväll i hökisskolan. Får se om jag taggar dit, får ju sovmorgon imorrn då tror jag så aah får väl se.

Nu har jag inget intressant att skriva mer, så hejdå, ha de bra! :)


/MARIA

RSS 2.0